Cashbacker – näthandel med återbäring

Cashbacker – näthandel med återbäring

Har du funderat på att köpa en ny diskmaskin, behöver du nya kläder eller är du helt enkelt bara sugen på att shoppa? Nu kan du göra dina inköp via Cashbacker som samarbetar med några av de största nätbutikerna för att du ska kunna göra internetköp med återbäring, ta del av erbjudanden med mera.

Så funkar Cashbacker

Cashbacker är en gratistjänst på internet som dels ger dig tillgång till en mängd rabatter och erbjudanden och dels ger dig återbäring på dina köp hos fler än 560 samarbetspartners. Bland dem finns några av Sveriges största nätbutiker, såsom CDON.com, Ellos och Hotels.com. Dessa nätbutiker ger en provision till Cashbacker när du handlar, och vi delar sedan denna provision med dig i form av en återbäring.

Det enda du behöver göra är att gå in på Cashbackers hemsida och registrera dig – antingen med din mailadress eller via facebook. Sedan kan du sätta igång och handla. Leta bland alla våra samarbetspartners för att finna just den butik du vill handla i, eller leta bland våra kategorier för att se var du kan köpa till exempel kläder med återbäring. (Cashbacker samarbetar med nätbutiker som säljer varor ur en mängd olika kategorier såsom kläder, teknik, underhållning, resor, skönhet med mera). Sedan gör du din beställning och återbäringen registreras. När du har ett saldo på minst 100 kr kan du begära en utbetalning till ditt bankkonto. Cashbacker betalat ut pengar till bankkonton på samtliga svenska banker.

Fördelar med Cashbacker

Vi får goda omdömen från våra kunder, och anledningarna till det är många. Här listar vi några av fördelarna med att använda Cashbacker:

  • Det är gratis: det finns inga dolda avgifter eller liknande.
  • Du kan tjäna pengar genom att värva medlemmar: För varje ny medlem du värvar tjänar du 50 kr.
  • Enkel registrering: Du behöver bara fylla i ett formulär på hemsidan och registrera sig med antingen din mailadress eller ditt facebookkonto.
  • Kort väntetid: Du får återbäringen relativt snabbt.
  • Skattefritt: Återbäringen är skattefri eftersom den räknas som sedvanlig rabatt
  • Erbjudanden och rabatter: du får tillgång till en mängd erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners
  • Cashbacker-assistent: Du kan ladda ner en ”cashbacker-assistent” som påminner dig om att aktivera återbäringstjänsten varje gång du besöker någon samarbetspartners butik
  • Mobil-app: Cashbacker finns som app till både iOS- och Androidtelefoner, vilket innebär att du kan göra dina inköp var som helst, när som helst.