Hårförlängning för alla

Drömmer du också om en ny hårstil och ett svallande långt och vågigt hår? Det finns olika sätt att förändra håret, man kan göra slingor, färga, tona eller permanenta. Eller varför inte helt enkelt bara klippa en ny frisyr! Du kan alltid be din frisör i Stockholm om råd om vilken frisyr och färg du passar bäst i. En del frisörer eller stylister har specialutbildning och kan genom att titta på ansiktsformen avgöra vilken frisyr som du skulle passa bäst i. En annan metod för ett nytt utseende är hårförlängning.

Hårförlängning i Stockholm

Har du turen att bo i Stockholm så har du ett stort urval salonger av välja på som alla är mycket duktiga på hårförlängning. Det finns salonger i nästan hela Stockholm med omnejd som utför hårförlängning så var du än bor kommer du att hitta en salong som kan hjälpa dig. Det finns salonger som endast utför hårförlängning och som specialiserar sig på hårförlängning, andra utför både hårförlängning och klippning. Det kan vara bra att besöka några olika hårsalonger som utför hårförlängning för att få reda på hur de jobbar och vilka metoder det använder för hårförlängning.

Hur länge varar en hårförlängning?

Det går inte att ge något generellt svar på frågan hur länge en hårförlängning varar. Olika typer av hårförlängning i Stockholm varar olika länge och det beror också på vilken kvalitet du har på ditt hår. Som en tumregel brukar man säga att ju tjockare och bättre kvalitet du har på dina hårstrån desto längre varar en hårförlängning. De flesta kan ha kvar löshåret några månader och en del kvinnor upp till sex månader. Det spelar också in hur ofta du tvättar och fönar håret, vilket typ av borste du använder och om du till exempel går och simmar och doppar håret i vattnet.

Vad blir resultatet av hårförlängning?

När du gör en hårförlängning får du ett vackert, glänsande, tjockt och böljande hårsvall. Det är möjligt att göra hårförlängning i olika längder, men oftast är slingorna runt 20-30 centimeter långa. Ditt naturliga hår bör vara minst tio centimeter långt för att du ska få ett naturligt resultat av hårförlängningen. Slingorna som frisören sätter i kan vara både lockiga eller raka, du bestämmer själv vad du föredrar. Att välja färg på löshåret är inte helt enkelt, det bästa är om du låter din frisör ge dig några olika förslag och att ni sedan tillsammans väljer ut den färgen som passar bäst.