Handla underkläder

Att ge sig ut för att leta efter sköna BH-ar och underbyxor är kanske inte det vi drömmer om att göra efter en lång dag på jobbet då vi mest vill ta det lugnt och vila. Man kan bli trött bara av att tänka på att testa en massa olika modeller i trånga provhytter. Då är det enklare att bege sig hemåt, dra på myskläderna och slå på datorn för att se vad som finns i butikerna på nätet. På senare år har det blivit mer och mer populärt att köpa underkläder online beroende på en mängd olika skäl såsom bensinpriser, tidsbrist, och krångel som ofta förknippas med shopping i köpcentra och andra traditionella butiker. Nedan följer några enkla tips på hur du smidigt kan handla dina privataste plagg online.

Välj och jämför bland ett stort utbud

En klar fördel med att handla underkläder online är att du kan jämföra mellan olika modeller och storlekar samt mellan olika webbutiker. Det enda du behöver göra är att ha två eller fler webbläsare öppna på en och samma gång, eller flera fönster i en webbläsare, så att du lätt kan hitta tillbaka till den mest fördelaktiga sidan. En bra idé kan vara att se efter vilken storlek du har på dina favoritunderkläder hemma så att du kan köpa liknande alternativ. Särskilt BH-storlekar kan vara bra att veta innan du börjar surfa bland nätbutikerna då det kan vara svårt att uppskatta passformen genom endast en bild. Då det handlar om trosor så spelar det ju faktiskt ingen roll om du sitter hemma och väljer mellan olika underkläder eller om du befinner dig i en vanlig butik – möjligheten att ta på sig trosorna direkt mot huden är ju begränsade oavsett.

Finn de låga priserna

Butiker online har inga kostnader för att dekorera hyllor eller för att ha butiksbiträden som förväntas vara till hjälp i och omkring provrummet. Därför kan priserna hållas nere och det går att hitta fyndpriser! Webbutiker har dessutom ofta rea på sitt underklädessortiment och då kan du storfynda och spara hundralappar. Reapriserna online är mycket lägre än de priser som vanliga butiker brukar erbjuda vid rea. Dra nytta av dessa tillfällen genom att till exempel prenumerera på e-nyhetsbrev som informerar dig om när det är dags. När du handlar över nätet har du oftast 14 dagars ångerrätt från det att du tar emot varan oavsett om du handlar på rea eller inte!

Köp underkläder online när det passar dig

Webbutiker är öppna och tar emot beställningar tjugofyra timmar om dygnet. Vill du ha dina underkläder levererade så snabbt som möjligt kan det vara en god idé att göra din beställning innan klockan 15:00 för då är det mer troligt att dina plagg skickas redan samma dag. Många webbutiker har även kostnadsfri frakt inom riksgränserna. Information om frakten finner du ofta där det finns annan information om kundtjänster. Allt du behöver göra är att välja och vraka bland underkläder online och sedan vänta på hemleveransen!